December 2016

Vi är ett glatt gäng som bor i Hamburgsund, västkustens pärla! Vi- Anne o Hans och våra barn Isabelle, Anton(bor inte hemma längre) och Sanna och våra nio cockrar Skrållan, Moa, Nemo, Vera, Emma, Diva, Dante, Bianca, Mini och Rolex Vi har också Smila på foder. Vi älskar närheten till havet och ger oss ofta ut med vår båt ''True Love'' när vädret är okej. Här är lugnt och fridfullt på vintrarna, men det lilla samhället lever upp under sommarhalvåret då turismen också mångdubblar invånarantalet. Det är nära till restauranger, badstränder med salta bad från klipporna, underbara promenadstråk, liv och rörelse, endast en timma bort från storstaden. (Göteborg)


Februari 2012


Hela familjen!
Familjen Gunnarsson 2008

Vy från vår trädgård                    
                                             Vår utsikt!                                                              Flygfoto över Hamburgsund. Foto: Dolores Elofsson Fjärås

 Kennelns målsättning är att föda upp friska, trevliga och snygga hundar som ska ha ett aktivt och härligt liv
med mycket kärlek, trygghet och  kamratskap!!!
De hundar som används i avel är friska, höftledsröntgade och ögon lysta utan anmärkning!
 Lilla trollet 7,5 vecka!

 

Jag- Anne är uppväxt med hund och som liten hade vi en jämthunds- tik i familjen, Traja som blev hela 14 år och en terrier- tik Lajka som blev ca 13. När jag senare skaffade egen familj skaffade vi en blandras som hette Becky. Sen kom barnen undan för undan och när de blivit äldre kom min hundlängtan att bli allt större igen. Vi började kika runt på olika raser och tänkte först på en labbe men fastnade för den helt klart underbara rasen cockerspaniel!

 Det jag gillar med cockern är att den alltid är glad o trevlig med (en ständigt viftande svans) och är villig på det mesta. Det är en hund som gillar att jobba men ändå kan koppla av i ett hörn och vara nöjd bara den får vara med: Våra cockrar tycker om att åka på utställningar, träna viltspår och lydnadsträning, men mest av allt att få vara med familjen. Man kan också använda den till jakt och agility men framför allt är cockern en toppenkamrat i alla väder!!!

  <-TILLBAKA